Karriär

Dela sida

Jobba på MaxiDoor

MaxiDoor har funnits i branschen i 60 år. Vi tillverkar dörrar, fönster och fasader i aluminium, stål och glas. Vi har anpassat vår verksamhet till dagens och morgondagens krav. Det gäller tillverkningsmetoder, material, miljökrav.

På MaxiDoor i Göteborg tillverkar 12 anställda aluminium- och stålglaspartier. Omsättningen på MaxiDoor är cirka 20 MKR. Bolaget ingår sedan 2020 i Maxidoor-koncernen och vill med förvärvet av MaxiDoor etablera sig i Västra Götaland och öka andelen jobb mot din region. Målsättning är att dels genom ökad produktion, dels genom att sälja och projektera order som tillverkas i Frövi dubbla MaxiDoors omsättning. Detta innebär en utökning av såväl produktion som av sälj- och projekteringsresurserna på MaxiDoor och du kommer att få vara med och bygga denna struktur.

Intresseformulär

Är du intresserad av att jobba på MaxiDoor i är du välkommen att fylla i detta formulär så har vi dig med i poolen bland potentiella personer som blir aktuella för nya jobb.

Det är inget krav att du har någon speciell utbildning eller erfarenhet för att fylla i intresseformuläret. Även du som för närvarande går en högskole- eller gymnasieutbildning är välkommen att lämna in dina uppgifter.

  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Sortiment-tollor
  Ta del av vårt kompletta standardsortiment

  Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier, glasfasader och aluminiumpartier.

  Läs mer

  Kvalitet-pg
  Vilka funktioner behöver jag?

  Vi jobbar hårt för att utveckla en hög funktion i våra dörrar och erbjuda marknaden dörrar som klarar det mesta i form av brand, säkerhet och slitage.

  Läs mer

  Tollor-Karriär
  Ett kunskapsföretag med säkerheten i fokus

  En självklar partner för dörrlösningar. Vi hjälper arkitekter, byggföretag, fastighetsägare och myndigheter att lösa komplexa brand- och säkerhetsfrågor i byggnader.

  Läs mer