Om företaget

Dela sida

Kunskap – kvalitet – trygghet

Tollor har funnits i branschen i över 60 år och är sedan 2019 en del av Maxidoor.

Vi tillverkar och monterar dörrar, fönster och fasader i aluminium, stål och glas. Våra glasade partier kombinerar dagsljus och trygghet med tillgänglighet och funktion för människor i sin vardag.

Vi arbetar med profilsystemen Sapa och Stålprofil och vår tillverkning kontrolleras av RISE med certifikat 2122/91. Vi är Diplomerad Dörrmästare med utbildad personal och kunskap för att utforma dörrpartiet på rätt sätt, välja rätt glas och beslag som sedan ska monteras korrekt.

Vi kan aluminium- och stålpartier – du väljer

Aluminium är väderbeständig, lätt, starkt och perfekt för miljöer med låg temperatur då materialet bibehåller sin uthållighet. Aluminium rostar inte, är lätt att underhålla och kan återvinnas och bli till nya produkter i ett oändligt kretslopp. Med stålpartier får man stabila konstruktioner, lång livslängd som har god motståndskraft mot yttre påverkan. De klarar höga krav på säkerhet, isolering och hållfasthet i olika miljöer. Stål är dessutom fullt återvinningsbart.

Vår vision

Våra produkter i bostäder, lokaler och kontor skapar en bestående kombination av dagsljus, trygghet, funktion och tillgänglighet för människor i sin vardag.

Vi sätter ny branschstandard

MaxiDoor hanterar rikets tuffaste säkerhetskrav och det medför ett ansvar. Våra säkerhetsdörrar testas kontinuerligt för att motstå sprängningar, pistolskott, extrem hetta och planerade inbrott.

Produktion i Göteborg

Våra produkter tillverkas i vår verkstad på Hisningen i Göteborg. Vi är 14 anställda och några av oss har arbetat på Tollor i många år. Detta innebär en svårslagen erfarenhet och kompetens kring att bygga dörrar, fönster och fasader i aluminium, stål och glas. Boka gärna in ett besök hos oss!

Hela vägen – låt proffsen slutföra jobbet

Våra erfarna montörer slutför arbetet genom att på ett säkert, korrekt och tidseffektivt sätt få er produkt i bruk. I många fall har våra dörrar avancerade låsfunktioner och tillhörande teknologi som kräver en korrekt installation och testning för att minimera överraskningar. I de fall personal och förbipasserande behöver få en grundläggande förståelse kring hur dörren fungerar erbjuder vi alltid en utbildning i dörrens funktioner och hur den är tänkt att användas.

Vi hjälper dig stå rustad för framtiden

Framgångsrika samarbeten handlar om människor. Vi strävar efter att bygga långsiktiga och givande relationer med våra kunder. Detta innebär att vi ser längre fram än ett lyckat projekt. Vår ambition är att bli ert förstahandsval i framtiden, inklusive er nya partner för underhåll och service. Det kan vi endast bli genom att leverera världsklass, inom varje område.

Nyfiken på våra produkter och tjänster? Vi svarar gladeligen på era frågor.


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Bygg
  Vilka branscher är våra produkter förekommande inom?

  Våra dörrar återfinns på samhällets mest centrala funktioner som sjukhus, fängelser, rättscentrum samt inom fastighet och industri.

  Läs mer

  produkter-ruta
  Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

  Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

  Läs mer

  fragor-svar
  Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

  Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process och är med dig från idé till installerad dörr.

  Läs mer