Industri

Dela sida

Säkerhetslösningar för Industrin

Tollor tillverkar utvändiga och invändiga metallpartier till industrilokaler och kontor. Vi levererat ofta entrélösningar för hög persontrafik med stort ljusinsläpp. Vi vet vad som krävs både vid nyproduktion och ombyggnation.

Vi har hjälpt några av Sveriges största industribolag som Atlas Copco, Sandvik och Spendrups Bryggeri. Vi vet vad som krävs och har möjligheten att ta fram speciallösningar för att möta era krav. Dörrar och stålglaspartier i industriverkstäder kräver bland annat extra högt brandskydd, explosionsskydd samt en bra ljudisolering.

Vår process innefattar vanligen följande steg: förstudie, projektering, måttanpassning, konstruktion och installation.

Naturligtvis är vi er stabila partner för löpande underhåll, service och nya lösningar då era lokaler utökas.

Referenscase – Spendrups Bryggeri
Sortiment-tollor
Ta del av vårt kompletta standardsortiment

Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier, glasfasader och aluminiumpartier.

Läs mer

produkter-ruta
Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

Läs mer

fragor-svar
Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

Läs mer