Branscher

Dela sida

Rätt lösning för din bransch

Vi står för produktkvalitet och lång produktlivslängd och frågar gärna var och vilka som skall nyttja produkten. Om ni behöver ett entréparti till en högstadieskola, ett apotek eller ett hotell finns det olika behov och krav att ta hänsyn till. Vi är därför intresserade av vad som är unikt och viktigt i de projekt ni arbetar med så att vi kan medverka till att optimera era alternativ och lösningar.  Ofta har vi erfarenhet av ett liknande projekt och kan bistå med information om för- och nackdelar med olika alternativ.

Sapa building system passar utmärkt både exteriört och interiör i moderna byggnader med höga krav. Dörrar, fönster och fasader kan kombineras och det finns stor möjlighet att påverka produktens design genom val av glas, proportioner och ytbehandlingar. Pulverlackering är den dominerande lackeringsmetoden och det finns ett nästan obegränsat färgval enligt RAL och NCS skalorna.

Vi ska möta höga krav på säkerhet, isolering och hållfasthet i olika miljöer.

Stålprofils system är utvecklat för att möta höga krav på säkerhet, isolering och hållfasthet i olika miljöer. Med glasad dörr-, skjutdörr-, vägg- och fönsterpartier i stålprofil får man stabila konstruktioner och lång livslängd. Stålet ger god motståndskraft mot yttre påverkan. Konstruktionerna är provade och godkända enligt EN-standard för bland annat brand-, skott- och motståndsskydd, luft- och ljudisolering, U-värde och täthet.  Stål har extremt lång livslängd och avger i princip inga utsläpp till luft, vatten och mark.

Stål är dessutom fullt återvinningsbart och kan med utmärkt energieffektivitet, och utan att förlora i kvalitet, återanvändas om och om igen.

Industri

Läs mer

BRF

Läs mer

Byggsektorn

Läs mer

Kriminalvård

Läs mer

Offentlig sektor

Läs mer

Säkerhet

Läs mer

Nyfiken på våra produkter och tjänster? Vi svarar gladeligen på era frågor.


  Denna sida är skyddad av reCAPTCHA och Google, Privacy Policy och Terms of Service gäller. Genom att skicka dina uppgifter samtycker du till vår gdpr.

  Sortiment-tollor
  Ta del av vårt kompletta standardsortiment

  Sortimentet består av svenskproducerade kvalitetsdörrar testade under tuffa förhållanden. Välj mellan bland annat täta säkerhetsdörrar, stålpartier, glasfasader och aluminiumpartier.

  Läs mer

  produkter-ruta
  Vilken säkerhetsdörr behöver jag? Lugn, vi hjälper dig!

  Vi håller hårt på både vår produktkvalitet och leveranskvalitet vilket medför att vi löser komplexa projekt i nära samarbete med både uppdragsgivare och leverantörer för bästa resultat.

  Läs mer

  fragor-svar
  Personlig vägledning och långsiktighet är viktigt för oss

  Vi hjälper dig få klarhet genom att redovisa en väldokumenterad process. MaxiDoor hjälper dig från idé till installerad dörr.

  Läs mer